Arganolie de genezing bij dieren!

”Begin januari kregen wij een berichtje van een van onze vasten klanten.
Ze vroeg of onze cosmetische arganolie ook toegepast kon worden bij dieren. Dit kan! Op ons vertrouwen heeft zij de olie aangebracht op de geïrriteerde plek én wond na een operatie en het resultaat mag er wezen. Het vergt soms enige tijd en geduld. Vooral omdat een dierenhuid toch anders kan reageren dan bij ons.  Maar na minder dan zes weken aan de slag te zijn geweest door het dagelijks te verzorgen is de wond super mooi geheeld. Doordat de hond geschoren moest worden voor zijn operatie kreeg hij enorme uitslag op zijn pootje (zie foto 1) zoals ook al op de twee andere foto’s te zien is heeft de hond een opmerkelijke grote hechting wat onwijs is gaan jeuken.  

Iets wat je moet voorkomen in zo’n situatie is dat het open word gehaald om infecties tegen te gaan. Wij hebben uitgelegd om de olie dagelijks licht aan te brengen … en inderdaad de jeuk nam al snel af. Het genezingsproces is begonnen! Op de foto links onder is goed te zien dat de rode plek rondom de hechting al aardig is verminderd en dat zijn eigen kleur weer langzaam terug komt. Nu ruim zes weken verder is zijn vacht ook alweer zoals voorheen en is de hechting nauwelijks nog te zien. YES mission succeeded.”

 

”Pure arganolie is zowel te gebruiken bij mensen als dieren. Arganolie ondersteunt de genezing van de huid. Dit gebeurt door de hooge gehalten van celbeschermende, anti-oxidatieve bestanddelen, Vetzuren en Vitamine E. Ook een belangrijk punt waarom het niet schadelijk is, is omdat de pure cosmetische arganolie van Atlas Argan op natuurlijke basis word gemaakt zonder enige chemische toevoegingen. Onze winkel gelegen in het centrum van Leiden beschikt over een ruime keuken/lab waar alle nodige machines aanwezig zijn. Dit op maat gemaakt speciaal voor ons concept. De machines zijn voorzien van een medische compressor. WAAROM? … Medische machines werken nog nauwkeuriger en schoner. Zo kunnen wij verse arganolie garanderen. Onze producten zijn nooit langer dan 2 á 3 maanden oud.”

”Mochten er na het lezen van onze nieuwe blog nog vragen zijn of ben je benieuwt of de olie wel geschrikt is voor jouw huisdier? Wij beantwoorden graag alle vragen en helpen je graag op weg …..> info@daveoudshoorn.nl ”

Olijfzeep met Arganolie

 

Shop direct: https://atlasargan.nl/categorie/cosmetische-arganolie/

Terug