De Wonderen van Olijfzeep

DE WONDEREN VAN OLIJVENZEEP

Weet je soms ook niet wat je nou aan moet met je gevoelige huid? Word je ook gek van alle zogenaamde wondermiddeltjes die er bestaan. Zit je met je handen in je haar en geef je het op?

Ho, Stop! Wij hebben iets waar je waarschijnlijk heel blij van zult worden…. namelijk natuurlijke olijfzeep in vloeibare vorm. Ja! Je leest het goed, vloeibaar.
Ideaal voor in de badkamer, met een blok zeep gaat vaak de waarde verloren als het in aanraking komt met vocht of water. Super onhandig dus.

arganolie olijvenzeep

Met een pot vloeibare olijfzeep van Atlas Argan Company blijft de zeep zijn waarde behouden, hoe handig is dat?!
Maar wat doet deze zeep nou met je huid? Olijfzeep houdt de huid zacht en veerkrachtig, en wordt voornamelijk gebruikt bij een (over)gevoelige, beschadigde of geïnfecteerde huid.
Olijfzeep heeft een therapeutische waarde en kan helpen bij eczeem, psoriasis, acne, droge huid, kloven, jeuk, roos, vet haar en slechthelende wondjes en nog veel meer.
Naast dat de zeep onwijs goed is voor de huid is het ook nog eens handig en goed voor de hoofdhuid.

 

Wil je, je gezicht even extra verwennen en goed verzorgen? Wat denk je van een natuurlijke ‘facewash’. Huhh wat? Een face wash is eigenlijk een ander word voor je gezicht reinigen dit kan s’ochtend voordat je naar je werk gaat of s’avonds. In de avond is wel fijn zodat je al het vuil van de hele dag eraf kan halen. Je maakt gewoon heel simpel je gezicht nat met lauw water en masseer wat van de olijfzeep op je gezicht en spoel dit vervolgens goed weg.

Je kan er nog voor kiezen om je gezicht erna af te nemen met een (natuurlijke tonic) onze voorkeur gaat uit naar rozenwater. Rozenwater hydrateerd namelijk de huid. En het ruikt ook nog eens heerlijk!
Bovendien is het geschikt voor ieder huidtype. Multifunctioneel dus!
Onze natuurlijke rozenwater is verkrijgbaar via onze webshop. Neem gauw een kijkje.

Wist je dat…. Olijfzeep bekend staat om zijn hoge vitamine E gehalte?! EN omdat het 100% natuurlijk is, is het ook milieuvriendelijk.

In veel commerciële producten en merken zit een bestandsdeel verwerkt namelijk SLS (Sodium Lauryl Sulfate) denk aan producten als: shampoo, douchegel, tandpasta, maar ook in afwasmiddel en diverse gezichtsreinigers.
SLS is namelijk een bestandsdeel dat zijn reinigende werking heeft en dus alles makkelijk en op een goedkope manier schoon houd.

Best een raar idee dat een middel in je product kan zitten wat zowel je huid schoonhoud, maar ook je huis…. hmmm snel overstappen op natuurlijke producten. Back to nature!
Want de aanwezigheid van SLS kan ook veel nadelen tot gevolg met zich meebrengen namelijk: een droge huid en haar, irritaties etc.

OLIJVENZEEP is de oplossing!

Nog even de voordelen op een rijtje!
Olijfzeeep helpt bij oorzaken als:
-eczeem/psoriasis/acne/puistjes
-droge huid/kloven/jeuk
-roos/vet haar
-wondjes 
-haaruitval
-slechthelende wondjes
En wat blijkt? Het is ook nog eens twee jaar houdbaar! Yes budgetproof dus…

Onze olijvenzeep is dagelijks te gebruiken als douchegel. Het zal je huid goed reinigen, maar ook je huid herstellen wanneer deze (over) gevoelig is bijvoorbeeld bij eczeem of acne. Bij gebruik van commerciële douchegel merken waar dus SLS in zit zal de natuurlijke huidlaag worden beschadigd met uitdrogen en jeuk vaak als gevolg. Om je huid goed te verzorgen is het belangrijk om goede producten te gebruiken dit vergt soms iets meer aandacht om je erin te verdiepen.

Maar hey! Daar zijn super leuke beauty bloggers voor. Back to nature dus! WE hebben ondertussen al veel klanten en kinderen mogen helpen bij diverse aandoeningen. Waarbij klachten langzamerhand afnamen en bij sommige kwam het amper nog terug.

KUSJES! -xx-

Kelly
Redactie Atlas Argan Company

Terug