*NIEUW* Natuurlijke aftershave op basis van Arganolie

Altijd last van een trekkend of prikkelend gevoel na het scheren? Twijfel dan niet en probeer onze aftershave eens uit. Deze aftershave is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen alcohol, waardoor u het trekkende of prikkelende gevoel niet of nauwelijks zult ervaren! Omdat wij munt toegevoegd hebben aan onze aftershave zal deze een fris en tintelend gevoel geven.

img_0106

Onze aftershave beschermt en hydrateert de huid na het scheren door middel van oliezuur uit Arganolie. Dit oliezuur zorgt voor een beschermend laagje op uw huid waardoor de eventuele irritatie na het scheren direct zal verminderen en wegtrekken. Door het beschermende effect van de aftershave hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken over een gevoelige huid na het scheren. Het verjongende effect van Arganolie zult u terugvinden in onze aftershave en de antioxidanten, vitamine E en carotenen zullen de celvernieuwing van uw huid stimuleren en zorgen voor een soepele, frisse uitstraling. Zo heeft u elke dag een stralende start van de dag!

Ook mensen met een gevoelige huid hebben baat bij het gebruik van de aftershave van Atlas Argan. De arganolie in de aftershave werkt ontstekingsremmend en gaat irritaties tegen. In combinatie met het gebruik van onze dag- en nachtcrème zult u ondervinden dat irritaties van uw huid, acne en psoriasis zichtbaar zullen verminderen. Het is belangrijk dat u de huid niet verstikt met een grote hoeveelheid aftershave; het is verstandiger om een kleine hoeveelheid gelijk te verspreiden over uw huid. Heeft u last van littekens van het scheren? Onze aftershave zit boordevol natuurlijke vitamines en triterpenen en zal uw littekens zichtbaar verminderen. De vitamines en natuurlijke stoffen helpen met het herstel van beschadigd weefsel en zorgen dat u een frisse, gezonde uitstraling heeft.

img_0095

De aftershave van Argan Atlas is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden, maar voor de ouder wordende huid heeft het nog een fijne bijkomstigheid: onze aftershave heeft een anti-aging effect en gaat lijntjes op uw gezicht tegen. De kou in de winter zorgt ervoor dat uw huid sneller geïrriteerd raakt en daarom is het gebruik van onze voedende, verzorgende aftershave een uitstekende manier om dit tegen te gaan. De munt in de aftershave zorgt voor een fris en tintelend effect terwijl het tegelijkertijd een verzachtende en verstevigende werking op uw huid heeft.

Pre-order NU jouw eigen Atlas Argan Company 100%  Natuurlijke Aftershave met 30% korting .

PRE-ORDER Biologische aftershave op basis van Premium Arganolie
Jij krijgt dan als eerste van Nederland nog voor de kerst je pakketje thuis bezorgd door POSTNL.

Terug