*Nieuw* Natuurlijke dagcrème op basis van arganolie

Vanaf 23 september 2016  hebben wij ook een heerlijke dagcrème bij Atlas Argan Company!
Deze crème is 100% natuurlijk en zorgt voor een heerlijk fris en verzorgd gevoel gedurende de dag.

De crème is op basis van onze 100% Pure cosmetische arganolie.

Biologische nachtcreme

PH neutrale biologische nachtcrème op basis van Premium Argan Oil. 100% natural. Made in Holland

Onze dagcrème beschermt en hydrateert de huid omdat het oliezuur van de Arganolie ervoor zorgt dat er een beschermend laagje op de huid wordt achtergelaten wat uitdroging van de huid voorkomt. Het heeft tevens een verjongend effect op de huid door de aanwezigheid van antioxidanten, vitamine E en carotenen. Dit zorgt ervoor dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt en dat de huid er stralender en zichtbaar jonger uitziet. Ook de gevoelige huid heeft baat bij het gebruik van onze dagcrème! De Arganolie in de crème werkt ontstekingsremmend en is dus goed te gebruiken wanneer u last heeft van acne, eczeem of psoriasis.  De vitamine E en triterpenen in onze dagcrème zorgen ervoor dat littekens op uw gezicht zichtbaar verminderen. Deze ingrediënten helpen namelijk met het herstel van beschadigd weefsel en zorgen voor een frisse uitstraling.

Ook de gevoelige huid heeft baat bij het gebruik van onze dagcrème! De Arganolie in de crème werkt ontstekingsremmend en is dus goed te gebruiken wanneer u last heeft van acne, eczeem of psoriasis.

dsc_0556

Nog een leuke bijkomstigheid: onze dagcrème ruikt heerlijk   

Voor jong en oud.
De dagcrème van Atlas Argan is voor jong en oud, maar voor de ouder wordende huid heeft het nog een extra voordeel; het werkt namelijk ook als anti-aging product en gaat rimpels en lijntjes op uw gezicht tegen. Wanneer u de dagcrème consequent gebruikt zal uw huid er binnen de kortste keren gevoed en gezond uitzien en zal uw gezicht weer stralen! Bij uitstek geschikt tijdens de winter, om het tekort of gebrek aan vitaminen in uw huid aan te vullen. Ook voor de jongere huid is onze dagcrème natuurlijk geschikt.

Omdat het een 100% natuurlijk product is hoeft u niet bang te zijn om schadelijke stoffen op uw huid aan te brengen.

Nachtcreme
Wij raden aan om de Dagcreme te gebruiken in combinatie met onze biologische nachtcreme.
Overdag heeft je huid een andere functie dan s’ nachts. Overdag beschermt onze huid ons tegen invloeden van buiten af, maar zodra wij slapen verandert de functie van onze huid.
Als we slapen dan begint de huid te herstellen. Dat is ook waarom je zo snel verbrand als je in slaap valt op strand!
Tijdens het herstellen kan je huid alle hulp gebruiken vandaar dat Atlas Argan Company ook een Ph Neutrale Biologische Nachtcreme heeft gecreëerd.

dsc_0583

Pre-order NU jouw eigen Atlas Argan Company Biologische 100% NATURAL DAG & NACHTcrème met 30% korting .

Biologische dagcrèmeBiologische nachtcrème

Jij krijgt dan als eerste van Nederland nog voor de kerst je pakketje thuis bezorgt door POSTNL.

Pre-orders worden uiterlijk 23december thuisbezorgd.

Terug