*NIEUW* Natuurlijke Nachtcrème op basis van Arganolie

Vanaf 23 September 2016 hebben wij ook een heerlijke DAG&NACHTcrème bij Atlas Argan Company!

Bij een heerlijk geurende en voedende verzorging gedurende de dag hoort  natuurlijk een net zo goede verzorging wanneer u slaapt. Onze nachtcrème is 100% natuurlijk en verzorgt uw huid terwijl u geniet van een heerlijke nachtrust.

Met de biologische nachtcrème op basis van Premium Arganolie hoeft u  zich nooit meer zorgen te maken over de staat van uw huid wanneer u wakker wordt, omdat de nachtcrème ervoor zorgt dat u wakker wordt met een verzorgde en zachte huid.

100% Natuurlijk dus nooit schadelijk,
Onze nachtcrème beschermt en hydraten de huid door middel van het oliezuur in de Arganolie. Dit oliezuur zorgt ervoor dat er een beschermend laagje op de huid wordt achtergelaten wat uitdroging van uw huid tegengaat. Als u ‘s nachts ligt te woelen in bed en met uw gezicht over uw kussen wrijft zal dit een stuk minder schadelijk voor uw huid zijn wanneer u de nachtcrème van Atlas Argan gebruikt. Onze nachtcrème heeft tevens een verjongend effect voor de huid door de aanwezigheid van antioxidanten, vitamine E en carotenen. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid zal er zichtbaar jonger uitzien.

Hierdoor zult u wakker worden met een frisse en soepel aanvoelende huid! Ook de gevoelige huid heeft enorm veel baat bij het gebruik van de nachtcrème van Atlas Argan. De Arganolie in de nachtcrème werkt ontstekingsremmend en gaat wondjes en irritaties op de huid te lijf terwijl u slaapt. Hierdoor is dit product goed te gebruiken wanneer u last heeft van acne, eczeem of psoriasis. Het is belangrijk dat u een dun laagje crème op de huid uitwrijft om ervoor te zorgen dat uw huid niet verstopt kan raken. De vitamine E en triterpenen in onze nachtcrème zorgen ervoor dat littekens op uw gezicht zichtbaar verminderen. Deze ingrediënten helpen namelijk met het herstel van beschadigd weefsel en zorgen voor een frisse uitstraling.

dsc_0579

Geschikt voor jong en oud.
Onze nachtcrème is natuurlijk geschikt voor jong en oud, maar voor de ouder wordende huid heeft het nog een extra voordeel; het heeft namelijk ook een anti-aging effect en gaat rimpels en lijntjes op uw gezicht tegen. Bij consequent gebruik van de nachtcrème zal uw huid er gevoed en gezond uitzien wanneer u wakker wordt. Tijdens de koude wintermaanden kan uw huid wel een beetje extra aandacht en verzorging gebruiken, daarom is de nachtcrème van Atlas Argan een uitstekend product om te gebruiken. Ook voor de jongere huid is dit 100% natuurlijke product geschikt. De nachtcrème heeft een stevigere en rijkere structuur en bevat nóg meer heerlijke geurende en verzorgende oliën dan de dagcrème van Atlas Argan.

dsc_0589

Dag en nachtcrème
Wij raden aan om de nachtcrème te gebruiken in combinatie met onze biologische dagcrème.
Overdag heeft je huid een andere functie dan s’ nachts. Overdag beschermt onze huid ons tegen invloeden van buiten af, maar zodra wij slapen verandert de functie van onze huid.

Als we slapen dan begint de huid te herstellen. Dat is ook waarom je zo snel verbrand als je in slaap valt op strand!
Om je huid te beschermen kan je huid alle hulp gebruiken vandaar dat Atlas Argan Company ook een PH neutrale biologische dagcrème heeft gecreëerd met zijn eigen unieke samenstelling.

Hier vind je de biologische dagcrème op basis van Premium arganolie

Pre-order NU jouw eigen Atlas Argan Company Biologische 100% NATURAL DAG & NACHTcrème met 30% korting .

Jij krijgt dan als eerste van Nederland nog voor de kerst je pakketje thuis bezorgt door POSTNL.
Pre-orders worden uiterlijk 23 december thuisbezorgd. 

Terug