Olijfzeep met Arganolie

Olijfzeep met ArganolieOnze unieke met olijfzeep met Arganolie is het ideale huidverzorgingsproduct voor de bewuste mens die niet wil inleveren op kwaliteit.

De olijfzeep is luxueus zacht, en zorgt voor een zijdezachte huid. De Arganolie, die rijk is aan Vitamine E, caroteen en antioxidanten, zorgt er namelijk voor dat je huid continu van binnenuit gevoedt en beschermt wordt, heeft een verjongend effect, en is bij uitstek geschikt voor de jonge en/of gevoelige huid.

Net als alle andere producten in onze (web)winkel, is ook de olijfzeep met Arganolie gemaakt van de best mogelijke ingrediënten om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze olijfzeep is 100% natuurlijk en biologisch én wordt door ons in Nederland gemaakt, wat inhoudt dat de zeep geen parabenen, siliconen, of andere niet natuurlijke toevoegingsmiddelen bevat en uiteraard is het niet getest op dieren.

De olijfzeep met Arganolie is ideaal te gebruiken als een handzeep in de keuken en badkamer, maar ook voor onder de douche is het perfect. Daarnaast is het ook perfect geschikt als zeep voor gevoelige babyhuidjes; het is namelijk hypoallergeen en werkt ook kalmerend en verzachtend bij luieruitslag.

Combineer het met de pure Arganolie en ons kleimasker en je hebt een ideaal verzorgings- en verwenpakket voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen!