Online Influencers: Laila Tahri

Online influencers we kunnen bijna niet meer zonder ze. Zie je ze ook wel eens voorbij komen de ”ohh zo bekende meisjes” op instagram met al die prachtige foto’s en filmpjes en dan maar niet te praten over het aantal likes die ze krijgen. Voor sommige mensen een totaal onbelangrijk onderwerp. Maar voor veel bedrijven is het these days mega belangrijk om je merk te koppelen aan zulke meiden! Ze leveren je bedrijf namelijk enorm veel publiciteit op. Met één simpele foto die zij posten op hun account of kanaal kan dat een opkomend bedrijf veel klanten opleveren. En dat is natuurlijk wel een belangrijk einddoel.

Met maar liefst meer dan 47,200 volgers op instagram kan je nauwelijks om de knappe Laila Tahri heen.
Ze is een expert in het maken van make-up tutorials en fan van natuurlijke producten. Wij werden kortgeleden door Laila persoonlijk benaderd. Zo vertelde ze ons dat ze mega fan is van natuurlijke producten en dit graag wilde delen met haar volgers én kijkers! Want naast haar populaire instagram account heeft ze namelijk ook een youtube channel waar ze al haar tutorials deelt met de rest. Natuurlijke producten worden steeds meer een hot item onder online influencers. Het is namelijke heel belangrijk om te kijken naar producten die ‘groen’ zijn.

Laila wilde graag onze cosmetische arganolie én pure rozenwater verwerken in haar video’s (Hoe gaaf is dat?!). Veel meiden die met make-up bezig zijn krijgen onwijs veel kritiek  ”Ohh bahh wat een plamuurlaag” ”Nou lekker voor je huid” De bekende uitspraken en comments die je vaak terug leest onder foto’s die deze meiden plaatsen. Laila wilde daarom laten zien dat je arganolie prima kan combineren met make-up! Maar hoe? Ze laat aan haar volgers zien dat ze een nieuwe look begint met haar huid een beschermlaag te geven door onze cosmetische arganolie te gebruiken. Door je huid wat vettig te maken kan je, je foundation super mooi aanbrengen en gaat je huid mooi glimmen. Onze rozenwater gebruikt ze om haar huid goed te reinigen na het gebruik van make-up. Onze pure cosmetische arganolie is al vanaf €12,95 te koop via onze webshop!

Ook benieuwd hoe ze onze arganolie gebruikt i.c.m make-up?

Bekijk de hele video hier: https://www.facebook.com/AtlasArganCompany/

Wil je op de hoogte blijven van Laila? Aarzel dan niet en FOLLOW
YouTube: https://www.youtube.com/user/Beautybylaila
Instagram: https://www.instagram.com/lailatahri/?hl=nl

Veel kijkplezier!

Terug