Onze eerste publicatie voor 2017: Flair Magazine!

”Tijdschriften, bloggers, vloggers een greep aan woorden die misschien voor vele niet zo belangrijk zijn. Als opkomend bedrijf is het belangrijk voor je merk om samen te werken met online influencers. Zij helpen je om bekender te worden, maar dan vaak op een leuke manier.  Soms kan dit al met een hele simpele review op hun website. Wij zijn de uitdaging aangegaan om aan de slag te gaan met een Pr bureau. Iedereen heeft weleens van PR gehoord, maar wat doet een PR bureau eigenlijk? PR staat voor Public Relations en onderhoudt dus relaties. Meestal onderhoudt een PR bureau relaties voor een bedrijf. Maar er zijn ook PR bureaus die relaties onderhouden voor celebrities, muzikanten etc.”

”Een PR bureau onderhoudt de relaties tussen jouw bedrijf en jouw klanten, de media en invloedrijke personen. Als er nog geen relaties zijn, dan gaat een PR bureau die voor jou opbouwen. Relaties opbouwen kost nu eenmaal tijd en als drukke ondernemer heb je dat vaak niet. Daarom zijn wij aan de slag gegaan met House Of Rebels een bureau in Amsterdam. Dankzij hun team hebben wij al veel leuke samenwerkingen binnen gehaald. Die wij misschien zelf nog niet hadden kunnen regelen! Maar waar we nog het meest trots op zijn tot nu toe is een publicatie in de Flair! Dankzij het team van House of Rebels zijn we bij de redactie van de Flair opgevallen met onze cosmetische arganolie en hebben ze ons opgenomen in hun blad!”

   

Flair Magazine Editie 07

Dit is natuurlijk onwijs gaaf en een boost om weer met een frisse start verder te gaan en hopen dat ook andere bladen ons opmerken. Dit is een goed voorbeeld van een middel om je bedrijf te laten groeien ,……. en ja dit vergt een hoop tijd en geduld.

Wie weet kunnen we binnenkort wel weer wat leuks met jullie delen?!
www.atlasargan.nl

Terug