Pure Rozenolie van Atlas Argan

Hi Beauty’s,

Wij hebben alweer een heerlijk nieuw product! Namelijk;  Biologische Rozenwater. Je mag pure rozenolie nooit direct en onvermengd aanbrengen op je huid. Dit komt omdat de werkzame stoffen te krachtig zijn. Waarbij de meeste bedrijven ervoor kiezen om hun pure rozenolie te vermengen met kwalitatief laagwaardige olie, hebben wij besloten de pure rozenolie te vermengen met onze arganolie. Deze combinatie is hemels en ik ga je nu vertellen waarom!

De rozenolie die wij gebruiken in dit product is afkomstig uit Ouarzazate, Marokko.

Waar is rozenolie goed voor?

  1. Rozenolie is een ontzettend kostbaar product. Dit komt omdat er heel veel rozenblaadjes nodig zijn om rozenolie te maken. Één liter rozenolie kost ongeveer 30.000 euro.
  2. Het zit bomvol Vitamine A. Vitamine A is nodig voor de aanmaak van cellen en de weefselstructuur van de huid.
  3. Het zit ook bomvol vitamine C. De pure cosmetische arganolie waarmee de olie is vermengd ook. Vitamine C is een natuurlijke antioxidant. Dit zorgt ervoor dat je huidcellen niet “verouderen” wat resulteert in een mooi huidje.
  4. Het ruikt héérlijk. Vaak krijgen wij toch klachten over de geur van Arganolie. Ondanks dat de geur van Argan verwaaid wilt men toch liever iets dat lekkerder ruikt. Nou kan ik je toevallig vertellen dat de biologische rozenolie het enige is dat je ruikt als de olie is ingetrokken. En het ruikt o zo heerlijk!
pure rozenwater

Wij gebruiken dezelfde Biologische Rozenolie voor onze rozenwater.
De Rozenwater is de laatste tijd ontzettend populair en vliegt de webshop uit!

De pure rozenolie in dit product zorgt voor een goede doorbloeding dus een even gelaat en een mooi complex!
Je ziet op YouTube steeds meer beautygurus die ervoor kiezen om biologische rozenwater te gebruiken voordat ze hun make-up op doen.
Wij vinden dat de Rozenolie in combinatie met de Rozenwater zorgt voor een heerlijk fris en gezond huidje.

Heb jij het al gebruikt? Wat vind je ervan? Laat het ons weten!

Team ATLAS ARGAN COMPANY

 

 

 

Terug