ATLAS ELITE

Reis naar verzorging

Puur en exclusief

Het geheim van een gave huid en glanzend haar komt uit Marokko. Ontdek de voedende werking van pure arganolie en reis met Atlas Argan naar een leven met een zachte huid en sterker, elastischer haar. Pure arganolie is rijk en verzorgend en bevat een hoge concentratie vitamine E. De celvernieuwende eigenschappen maken arganolie een veelzijdige oplossing voor persoonlijke verzorging. Arganolie herstelt, voedt en beschermt de huid en bevat alles wat jij nodig hebt om er stralend uit te zien.

Arganolie

Arganolie

Hoe te gebruiken?

Arganolie voor huid en haar

De exclusieve huidverzorgingsproducten van Atlas Elite zijn zeer geschikt om huidaandoeningen als acne, eczeem, psoriasis, striae en littekens te behandelen. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid wordt zachter.

De hoge concentratie vitamine E in pure arganolie werkt van nature desinfecterend, antibacterieel en verhoogt de weerstand van je huid. Daarnaast beschikt arganolie over celvernieuwende eigenschappen.

Het klinkt haast als wonderolie, maar arganolie geeft ook je haar nieuwe glans. De olie voedt het haar en de hoofdhuid, maakt het haar sterker, elastischer en glanzender.