Samenwerking met Miranda van Rijssen

”Ondanks de vele negatieve kritiek op onze vorige samenwerking met Laila Tahri zijn wij super blij met de volgende samenwerking die we in The Pocket hebben! Vaak denken volwassenen dat de meiden van tegenwoordig naast dit soort video’s dat ze er ook zo dagelijks bijlopen …NOT! Meiden zoals Leila en Miranda doen dit naast hun werk of studie om hun creativiteit te delen vaak met een boodschap. Bijvoorbeeld in deze video.

Dit keer heeft Miranda van Rijssen (MirandavanR) beter bekent als ”Mira” een super leuke, maar vooral creatieve tutorial klaarstaan. Naast haar eigen reclamebureau Studio Cray is ze ook actief op social media .. en ze is géén onbekende. Met maar liefst 28.500 volgers is ze aardig aan de weg aan het timmeren. Ze houdt zich vooral bezig met make-up looks & tutorials, maar niet zomaar looks! Nee… Ze staat vooral bekend om haar excentrieke skills! Haar creativiteit deelt ze graag met de rest en zo ook met ons!”

”Ook ‘Mira’ is mega fan van natuurlijke producten en wilt graag aan haar kijkers én volgers laten zien dat na het dragen van make-up in haar video’s een goede na verzorging super belangrijk is. Ze wil laten zien dat het dragen van male-up of het maken van tutorials super leuk is, maar het vergt wel veel van je huid. Een goede verzorging is een must na het maken van filmpjes.
Ze heeft onze pure arganolie en biologische rozenwater uitgeprobeerd. Ook benieuwt hoe zij het gebruikt? Bekijk dan snel haar video. Laat weten wat je ervan vind?”

Producten zijn te bestellen via: https://atlasargan.nl/categorie/cosmetische-arganolie/
Miranda is te volgen via de volgende kanalen:
Youtube: https://www.youtube.com/user/mirandavanr
Instagram: https://www.instagram.com/mirandavanr/

Wil je nou ook graag met ons samenwerken? Mail ons dan gerust naar info@daveoudshoorn.nl

Je hoeft niet perse een groot bereik te hebben op social media!

Terug