Waarom je een dag én een nachtcrème moet gebruiken.

Heb je dat ook weleens gehad? Je valt heel even in slaap op strand en BAM! Je word wakker als een rode kreeft. Je mooie bruine huidje is vuurrood en jij, jij vraagt je af wat er nou precies is misgegaan. Zodra je slaapt verandert de functie van je huid. Overdag beschermt je huid je en s’ nachts is je huid vooral druk bezig met herstellen. Onze huid is ons grootste orgaan en is verantwoordelijk voor veel dingen. De huid heeft verschillende functies.

bescherm je huid met argan crème

 

 

 

 

 

Bescherming

Overdag heeft je huid hulp nodig tegen alle nare invloeden van buitenaf. Chemicaliën en stofjes in de buitenlucht. Kou, hitte en uv-straling noem het maar op! Je hebt nu een dagcrème nodig zoals de dagcrème van Atlas Argan Company. Het oliezuur van de Premium Arganolie zorgt ervoor dat schadelijke stoffen de huid niet kunnen penetreren. Onze dagcrème beschermt en hydrateert de huid omdat het oliezuur van de Arganolie ervoor zorgt dat er een beschermend laagje op de huid wordt achtergelaten wat uitdroging van de huid voorkomt.Het heeft tevens een verjongend effect op de huid door de aanwezigheid van antioxidanten, vitamine E en carotenen.

Dit zorgt ervoor dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt en dat de huid er stralender en zichtbaar jonger uitziet. Ook de gevoelige huid heeft baat bij het gebruik van onze dagcrème! De Arganolie in de crème werkt ontstekingsremmend en is dus goed te gebruiken wanneer u last heeft van acne, eczeem of psoriasis. De vitamine E en triterpenen in onze dagcrème zorgen ervoor dat littekens op uw gezicht zichtbaar verminderen. Deze ingrediënten helpen namelijk met het herstel van beschadigd weefsel en zorgen voor een frisse uitstraling.

dsc_0556

 

 

 

 

 

 

Herstellen 

S’nachts is jouw huid hard bezig met herstellen. Je celdeling gaat nu ontzettend hard en daarom heeft je huid intensieve voeding nodig. Je hebt een goede nachtcrème nodig die deze celdeling ondersteund. Een nachtcrème die rijk is aan
voedingsstoffen en goed hydrateerd! De huid verliest namelijk minstens 250ml vocht terwijl je slaapt!

Onze nachtcrème is vanaf 20 december 2016 te koop in onze winkel en in onze webshop

dsc_0583

 

foto
Terug