ATLAS ELITE

Secret d’ Afrique

ATLAS ELITE

Secret d'Afrique, een actief botanisch serum, met de perfecte geur van roos, amber en vanille. Deze samenstelling van pure koudgeperste botanische oliën is verrijkt met oliën van argan, roos, macadamia, buriti olie, baobab en marula. Deze luxe gezichtsolie trekt snel in en is perfect voor dagelijks gebruik. Secret d'Afrique bevat alle waardevolle voedingsstoffen voor je huid - 8 natuurlijke vitamines, mineralen, antioxidanten, ijzer, vetzuren en omega 3, 6 en 9.

ATLAS ELITE

Secret d'Afrique

Active Botanical Serum, bestaat uit 100% pure, essentiële oliën, van gekweekte zaden en bloemen. Traditioneel koud geperst.

Hoe te gebruiken?

Arganolie voor huid en haar

De exclusieve huidverzorgingsproducten van Atlas Elite zijn zeer geschikt om huidaandoeningen als acne, eczeem, psoriasis, striae en littekens te behandelen. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid wordt zachter.

De hoge concentratie vitamine E in pure arganolie werkt van nature desinfecterend, antibacterieel en verhoogt de weerstand van je huid. Daarnaast beschikt arganolie over celvernieuwende eigenschappen.

Het klinkt haast als wonderolie, maar arganolie geeft ook je haar nieuwe glans. De olie voedt het haar en de hoofdhuid, maakt het haar sterker, elastischer en glanzender.