Culinaire Arganolie

 26,95

1-3 werkdagen levertijd

Verrijk je gerechten met de culinaire arganolie van Atlas Argan. In Marokko kennen ze het geheim van deze exclusieve olie met zijn rijke, nootachtige smaak al eeuwen. Gebruik onze culinaire arganolie volgens authentiek recept voor jouw dressings, pasta’s, salades, kip en vis. Succes gegarandeerd!

Bestel nu en ervaar wat culinaire arganolie met jouw gerechten kan doen.

CULINAIRE ARGANOLIE

100% puur en biologisch

Onze culinaire arganolie is een 100% pure arganolie, op ambachtelijke wijze geperst uit geroosterde arganzaden van de allerbeste kwaliteit. De olie wordt slechts één keer gefilterd (bezinking, eerste persing).

Het zorgvuldige productieproces vindt plaats onder de meest hygiënische omstandigheden. Aan onze exclusieve culinaire arganolie worden geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd.

Olie+Amlou_01_vierkant

Exclusief uit Marokko

In het zuiden van Marokko is arganolie een traditioneel ingrediënt in tal van gerechten. Verdeel een paar eetlepels culinaire arganolie over salades, pasta’s of stoofgerechten voor een heerlijke nootachtige smaak. De toepassingen in de keuken zijn haast oneindig, omdat de olie smaakversterkend werkt. Zo is de nootachtige smaak ook heerlijk te combineren met vis en kip. Let op: de smaak en vitamines van arganolie gaan verloren bij temperaturen boven de 60 graden. Culinaire arganolie is daarom te kostbaar om te gebruiken als bakolie.