Atlas Biologische Rozenwater

 12,95

1-3 werkdagen levertijd

250ml

Rozenwater is de perfecte toevoeging aan je huidroutine. Biologische Rozenwater heeft meerdere voordelen. Het helpt de huid te egaliseren en doodt bacteriën. Het herstelt namelijk de Ph-waarde van de huid. Dit is een ontzettend belangrijke stap in de gezichtsverzorging. Een huid waarvan de Ph-waarde niet op pijl is, is namelijk de perfecte broedplaats voor bacterieën en schimmels.

BIOLOGISCHE ROZENWATER

Pure en zeldzame verzorging voor huid en haar

Biologische Rozenwater heeft meerdere voordelen. Het helpt de huid te egaliseren en doodt bacteriën. Het herstelt namelijk de Ph-waarde van de huid. Dit is een ontzettend belangrijke stap in de gezichtsverzorging. Een huid waarvan de Ph-waarde niet op pijl is, is namelijk de perfecte broedplaats voor bacterieën en schimmels.

Schermafbeelding 2022-11-19 om 13.17.58

Ervaringen van onze #AtlasCommunity

Biologische Rozenwater

Daarnaast is biologische rozenwater behulpzaam tegen acné ontstekingen van de huid en eczeem. Ook hydrateert, revitaliseert en voedt rozenwater de huid en maakt deze glad en zacht. Het helpt om littekens en wondjes te helen en kalmeert de huid bij stress en angst. Revitaliseert de ouder wordende huid en verzacht fijne lijntjes en rimpels. De antioxidanten in dit product maken de huidcellen sterken en dragen bij tijdens het aanmaken van huidweefsel. Het is te gebruiken als een primer en make-up remover. Het voorkomt en verminderd daarnaast ook nog donkere kringen rondom de ogen.