Macadamia Olie x Arganolie

 29,95

1-3 werkdagen levertijd

Botanisch & Zuiver – 50ml

Verwen jezelf met de exclusieve combinatie van argan olie en macadama olie. Het is de bron voor het beschermen, herstellen en voeden van zowel huid als haar. De olie is koudgeperst, met ultieme zorg op 30 graden, waardoor de alle regeneratieve voedingsstoffen blijven behoudt om natuurlijke schoonheid te onthullen en voeden.

ARGANOLIE & MACADAMIA OLIE

Pure en zeldzame verzorging voor huid en haar

Argan Olie en Macadamia Olie is volledige zuiver en bevat heel wat therapeutisch, voedzaame eigenschappen. Cosmetische arganolie helpt goed tegen huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid wordt zachter. Maar wat is er zo bijzonder aan Macadamia Olie?

Van alle noten ter wereld, zijn macadamia noten de duurste per kilogram. De noten van de macadamia boom kunnen slechts een paar keer per jaar geplukt worden en wanneer dat gebeurt, moet dit handmatig plaatsvinden. Macadamia noten bevatten heel wat gezonde vetten, vitaminen en mineralen; mangaan, koper, ijzer, fosfor, seleen, kalium, calcium, magnesium en zink. Macadamia olie behoort tot de niet-drogende oliën en is daardoor met name nuttig voor het vet houden en herstellen van de droge huid. Daarbij bevat Macadamia een zelden voorkomend zuur dat behoort tot de omega-7 groep en omega-6.

Macademia+Argan_01-kopiëren

Ervaringen van onze #AtlasCommunity

Waar is Macadamia Olie goed voor?

Vanwege de celvernieuwende eigenschappen is Macadamia Olie met Argan olie perfect te gebruiken bij littekens en striae. Daarnaast bevat arganolie vitamine E dat celvernieuwing bevordert. Dit vermindert fijne lijntjes en rimpels en laat je huid er jonger uitzien dan ooit tevoren. De bestanddelen: Herstellen de huid, houden de huid gehydrateerd en soepel en het beschermen van de huid tegen droogte, kou en andere invloeden van buitenaf, bevat de hoge concentratie vitamine E: werkt desinfecterend, is bacteriewerend, verhoogt de weerstand van je huid.