Ambachtelijke Amlou

 8,95

1-3 werkdagen levertijd

Onze ambachtelijke amlou is een mix van vers geroosterde amandelpasta, pure arganolie en zuivere bloemenhoning. Het heeft de originele smaak en textuur zoals het al eeuwen in Marokko gemaakt en gebruikt wordt. Ontzettend lekker en door de aanwezigheid van vitamine E en onverzadigde vetzuren ook heel gezond.

Bestel nu en proef deze heerlijke Marokkaanse delicatesse.

AMBACHTELIJKE AMLOU

Van 100% pure arganolie

Voor onze amlou maken we gebruik van 100% pure arganolie die we op traditionele wijze bereiden. Amlou is van nature glutenvrij, 100% natuurlijk, biologisch en zit vol met vitamine E.

Gebruik amlou als heerlijke dip voor op toast, als beleg op brood, op pannenkoeken of bij het ontbijt in de havermout of in de yoghurt. Vervang de pindakaas op je brood eens door deze heerlijke notenpasta. Of neem amlou mee als verrassende smaakmaker bij een picknick in het park of een barbecue.

Amlou_Sfeerbeeld_01

Bewaaradvies

Bewaar amlou op een droge, koele plaats, maar niet in de koelkast. Zo blijft het lekker lang vers. Omdat we geen onnatuurlijke conserveermiddelen toevoegen, kan het zijn dat de olie komt bovendrijven. Dit is hoe het hoort. Gewoon even roeren en weer verder genieten!