Arganolie – 100% Puur

 23,95

1-3 werkdagen levertijd

Atlas Argan biedt een biologische verzorgingslijn met cosmetische arganolie van 100% pure arganolie. Deze exclusieve arganolie is het veelzijdige Marokkaanse geheim voor een weldadige persoonlijke verzorging. Cosmetische arganolie herstelt, voedt en beschermt zowel je huid als je haar. Het bevat alles wat jij nodig hebt om te stralen.

Bestel nu en probeer onze exclusieve cosmetische arganolie.

COSMETISCHE ARGANOLIE

Voor een gezonde en jeugdige huid

Pure arganolie bevat een hoge concentratie vetzuren die een vochtinbrengende beschermende laag op de huid vormen. Ook bevat arganolie veel antioxidanten en natuurlijke bouwstoffen voor je cellen.

De bestanddelen in cosmetische arganolie:
✓ herstellen de huid
✓ houden de huid gehydrateerd en soepel
✓ beschermen de huid tegen droogte, kou en andere invloeden van buitenaf

Daarnaast bevat arganolie vitamine E dat celvernieuwing bevordert. Dit vermindert fijne lijntjes en rimpels en laat je huid er jonger uitzien dan ooit tevoren.

Oil_Sfeerbeeld_02 kopie

Ervaringen van onze #AtlasCommunity

Voor een gezonde en jeugdige huid

Cosmetische arganolie helpt goed tegen huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid wordt zachter. De hoge concentratie vitamine E: ✓ werkt desinfecterend ✓ is bacteriewerend ✓ verhoogt de weerstand van je huid Vanwege de celvernieuwende eigenschappen is cosmetische arganolie ook perfect te gebruiken bij littekens en striae.